Geen evenementen

De KNSB houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en sportkoepel NOC*NSF en namen vandaag (12 maart) ook kennis van de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd.

Dat houdt in dat de competities en wedstrijden voorlopig niet doorgaan.

Wij zijn IJsclub Centrum Oostzaan. Een actieve ijsclub met een fraaie ijsbaan als Koning Winter ons gunstig gezind is. Bij ons kun je in de winter:

• leren schaatsen
  • wedstrijdschaatsen
  • toerschaatsen

In de zomer kun je bij ons

• skeeleren
  • fietsen

We zijn aangemeld bij Sponsor Kliks! Doet u een aankoop via een van de aangesloten webwinkels dan krijgt de ijsclub een percentage van de aankoop.
Om de ijsclub te sponseren moet u de link in het rechter menu gebruiken!

Kleine greep uit de aangesloten websites: Cool Blue, Zalando, Wehkamp, AH, Intertoys en nog vele vele anderen.

Als je lid wordt van IJsclub Centrum dan ga je eenn verplichting aan met de vereniging. De voorwaarden waaronder je dit doet staan hieronder.

Lidmaatschapsvormen

IJsclub Centrum kent 2 lidmaatschapsvormen:

1. Lid landijsbaan
  2. Lid van de schaatstrainingsgroep (STG)

IJsbaan

Een ijsbaanlidmaatschap is een familielidmaatschap waarmee je toegang hebt tot onze ijsbaan als er natuurijs ligt en we open kunnen. Je kunt lid worden van de ijsbaan door een mail te sturen naar de administratie, door je direct aan te melden op de ijsbaan als deze open is of door een lidmaatschap van een van de trainingsgroepen. Voor dit lidmaatschap gelden de volgende voorwaarden:

• Een (gezins)lidmaatschap kost € 7,50 euro per jaar
  • Leden binnen een gezin wonen op hetzelfde adres
  • Kinderen van 18 jaar en ouder vallen niet meer onder het gezinslidmaatschap en moeten individueel lid worden
  • Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 november tot 31 oktober
  • Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk of per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • De minimale opzegtermijn is 1 maand voor het eind van het verenigingsjaar (30 september)

Trainingsgroep (STG)

Voor een lidmaatschap van een trainingsgroep is het belang van deze voorwaarden belangrijker en ingrijpender. Bij deelname aan ijsactiviteiten worden abonnementen bij de Jaap Edenbaan afgesloten, licenties aangevraagd bij de KNSB en verzorgt IJsclub Centrum gediplomeerde trainers voor de trainingsuren. Hierbij wordt door de ijsclub een financiele verplichting aangegaan op basis van afgenomen lidmaatschappen. Het is daarom ook voor jou van belang welke financiele verplichten je aangaat als je lid wordt van de trainingsgroepen van de ijsclub. Een lidmaatschap voor een van de trainingsgroep vormen kent de volgende voorwaarden:

• Jij of jouw gezin is lid van de ijsclub (zgn. ijsbaanabonnement; kinderen onder de 18 jaar vallen onder het gezinslidmaatschap)
  • Per trainingsgroep kan er een afwijkende seizoensduur zijn; zie hiervoor het trainingen en kosten overzicht
  • Extra aanmelden bij trainingsgroepen kan alleen via het aanmeldingenformulier op deze website
  • De communicatie van de ijsclubadministratie en met andere informatie vanuit de trainingsgroepen vindt alleen plaats per e-mail. Zorg ervoor dat jouw correcte e-mailadres bij ons bekend is.
  • Facturen worden uitsluitend per e-mail verstuurd.
  • Zonder schriftelijke opzegging wordt een lidmaatschap automatisch met 1 jaar verlengd
  • Opzeggingen kunnen alleen schriftelijk of per e-mail worden gedaan bij de administratie of het secretariaat van de ijsclub
  • Opzeggingen moeten minimaal 1 kalendermaand voor het eind van het vereninigsjaar schriftelijk (of per e-mail)zijn ontvangen;
    • Verenigingsjaar voor jeugdschaatsen, toerschaatsen, wedstrijdschaatsen / licentiehouders en conditietraining: 1 september - 31 augustus
    • Verenigingsjaar voor skeeleren: 1 mei - 30 april
  • Bij te laat ingediende of ontvangen opzeggingen is de contributie voor het volledige volgende verenigingsjaar verschuldigd
  • Houders van een wedstrijdlicentiehouders worden door de KNSB verplicht tot afname van het blad "Schaatssport" a € 22,95 per jaar. Dit geldt slechts voor licentiehouders ouder dan 16 jaar.

Verplichtingen ijsclub:

• De ijsclub stelt jouw e-mail adres niet beschikbaar aan derden
  • De ijsclub gebruikt jouw e-mail adres niet voor commerciële doeleinden

Bij het aanmelden voor een abonnement van een van onze trainingsgroep activiteitenmoet je akkoord gaan met bovengenoemde voorwaarden.