IJsclub Centrum

Oostzaan

Aanmelden nieuwsbrief

captcha 

IJsclub Activiteiten

November 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Komende Activiteiten

24 nov 2018;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
01 dec 2018;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
08 dec 2018;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
15 dec 2018;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
22 dec 2018;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
29 dec 2018;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
05 jan 2019;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
12 jan 2019;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
19 jan 2019;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen
26 jan 2019;
09:30AM - 10:30AM
Jeugdschaatsen

Privacy statement IJsclub Centrum.
IJsclub Centrum is een sportvereniging die ijs(gerelateerde) trainingen verzorgt op meerdere niveaus. Als IJsclub gaan wij dan ook zorgvuldig om met persoonsgegevens. In dit statement lichten wij graag toe hoe wij met privacy omgaan.

Verzamelen en gebruik van persoonsgegevens.
Alleen persoonsgegevens van leden voor het aangaan van lidmaatschappen en voor de interne administratie worden verzameld. Er vindt geen geautomatiseerde besluitvorming plaats.

Doorgeven van persoonsgegevens.
Van de leden die wedstrijden rijden, worden de volgende persoonsgegevens (naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum) doorgestuurd naar de KNSB. Hiervoor vragen wij om specifieke toestemming.

Bewaartermijnen.
Wij bewaren de persoonsgegevens voor de duur die nodig is voor de uitvoering van de taken en zoals is bepaald in de wetgeving. Dit betekent dat de persoonsgegevens die zijn verzameld voor het aangaan van een lidmaatschap vanaf datum beëindiging lidmaatschap worden verwijderd.

Toegang.
IJsclub Centrum gaat vertrouwelijk om met alle gegevens. Slechts een beperkt aantal mensen heeft toegang tot de persoonsgegevens. Op deze manier beschermen wij de persoonsgegevens van onze leden en houden ons daarbij aan de regels zoals de Autoriteit Persoonsgegevens die voorlegt.

Wij vragen specifieke toestemming voor de volgende verwerkingen:
• De verzending van nieuwsbrieven en reclame-uitingen aan de leden.
• De plaatsing van foto’s van o.a. jeugdschaatsen, wedstrijdschaatsen, zomeractiviteiten op de publiek toegankelijke website en Facebookpagina.

Rechten.
Wij bieden onze leden de gelegenheid, om een verzoek in te dienen tot inzage of correctie door een mail te sturen naar de administratie.
Als er klachten zijn, dan streven we er als eerste naar om tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan heeft het lid het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Contact.
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de Penningmeester of Secretaris