22 sept 2018;
Vaardigheids speldag
29 sept 2018;
04:30PM -
laatste skeelerles, let op; geen ochtendles

Voor de langebaanwedstrijden geldt vanaf seizoen 2015-2016 een nieuw inschrijfsysteem.

Wedstrijdlicentie en KNSB account.
Je kunt alleen inschrijven met het relatienummer dat je hebt gekregen bij je nieuwe wedstrijdlicentie en natuurlijk ook je licentie voor het komende seizoen hebt geactiveerd door te betalen aan de KNSB.
Heb je nog niet betaald, ga dan naar http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/  en volg de instructies.

Voor iedereen die vorig seizoen een wedstrijdnummer had, het z.g. AM-nummer, is belangrijk dat je inlogt met de inloggegevens die je van de KNSB hebt gekregen. Dan worden je PR-gegevens meegenomen naar je nieuwe relatienummer.
Op de website staat ook hoe je die inloggegevens nog een keer kunt opvragen. Nieuwe licentiehouders kunnen een account aanvragen en krijgen dan hun relatienummer toegewezen.

Voor iedereen: vul bij je gegevens de disciplines langebaan en marathon in en geef bij beide IJsclub Centrum op als je vereniging.
Naast de jaarlicentie is ook een wedstrijdabonnement nodig.

Inschrijven langebaanwedstrijden.
De wedstrijdkalender is te vinden op inschrijven.schaatsen.nl. De wedstrijden op de Jaap Edenbaan beginnen met AM in de naam. Kies de wedstrijd waarvoor je wilt inschrijven, bijvoorbeeld AM002 Pupillen, en klik op de naam. Dan wordt informatie over de wedstrijd gegeven. Bij de Afstandscombinaties staat voor de naam welke categorieën mogen inschrijven. *p* geeft aan dat alle pupillen mogen inschrijven. Je ziet welke afstanden per combinatie mogelijk zijn. Je ziet ook of een tijdslimiet zit aan bepaalde combinaties. Je mag/kunt pas inschrijven voor de combinatie 100-500-300 als je op de 300m een tijd onder de 40sec. hebt gereden.

Als je wilt inschrijven klik je op het veld Inschrijven. Vul je relatienummer in en ga Verder met relatienummer. Je komt op het vervolgscherm voor het aankruisen van de afstandscombinatie die je wilt rijden. Als je niet mag inschrijven voor deze wedstrijd zie je een melding op dit scherm. Als je een combinatie hebt gekozen maar je voldoet niet aan de tijdslimieten, dan krijg je de melding "Limit time not met". Kies dan een andere combinatie.

Vul je e-mailadres in en klik op Inschrijven. Als alles goed is kun je op het volgende scherm je inschrijving Bevestigen. Je krijgt een mail thuisgestuurd op het ingegeven e-mailadres.
Onder het kopje Deelnemers bij de wedstrijd kun je zien wie al ingeschreven hebben.

Afmelden

In de bevestigingsmail is een link aanwezig waarmee je je kunt afmelden voor de wedstrijd. Nadat de wedstrijd is afgesloten, moet je je afmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..