Maart 2019

Geen evenementen

IJsclub Centrum Oostzaan is een actieve Oostzaanse vereniging. Je kunt (uiteraard) bij ons terecht voor schaatstrainingen. Maar, bij de ijsclub kun je ook terecht voor skeelertraining (jeugd), conditietraining of fietstrainingen. In de wintermaanden hopen we op natuurijs en kunnen alle leden op onze prachtige 400 meterbaan komen schaatsen.

Schaatstrainingen zijn er in een aantal vormen.
Wedstrijdschaatsen: je kunt fanatiek willen schaatsen en wedstrijden rijden of misschien zo nu en dan eens een marathon rijden. Dat kan: zaterdagmorgen hebben we een trainingsgroep waarbij de jeugd (t/m 20 jaar) wordt getraind door ex-kernploeg lid Arjan Schreuder. Daarnaast krijg je een schaatslicentie om deel te nemen aan de wedstrijden.
Toerschaatsen: op de maandagavond en donderdagavond kun je onder deskundige leiding lekker rondgaan op de prachtige Jaap Edenbaan in Amsterdam. Ook als beginnende schaatser kun je bij ons terecht op deze toerschaatsuren.
Jeugdschaatsen: voor kinderen van 6 t/m 12 is lekker leren schaatsen eigenlijk een 'must'. Onder leiding van een leuke groep vakkundige trainers bieden we jeugdschaatsen op de zaterdagochtend.
Al onze schaatstrainingen zijn op de prachtige en gezellige Jaap Edenbaan in Amsterdam!

Trimloop: we organiseren 3x per jaar een trimloop in de prachtige Twiskepolder. Er zijn meerdere afstanden, dus voor iedereen wel een passende loop. Meer informatie of inschrijven onder Evenementen

IJsbaan_vanuit_mast