Maart 2019

Geen evenementen

Goed leren schaatsen kun je alleen door te gaan trainen bij een ijsclub. Kinderen tot 12 jaar die nog niet kunnen schaatsen worden geadviseerd eerst naar jeugdschaatsen te gaan. Daarna kunnen ze hun techniek bijschaven bij een trainingsgroep.

Volwassenen die al redelijk goed kunnen schaatsen kunnen niet alleen hun techniek maar vooral ook hun conditie verbeteren bij een trainingsgroep. Wil je alleen aan je conditie werken dan is ook een lidmaatschap van de trainingsgroep de moeite waard.
Lid worden van de trainingsgroep kun je door je online aan te melden. Dit geldt zowel voor de volwassenen als voor jeugdigen. Wil je gewoon eens een avondje meetrainen om te kijken of het wat voor je is, kom dan op woensdagavond om 20.00 naar het gebouwtje van IJsclub Centrum. Bel te voren even met een van de leden van het bestuur van de trainingscommissie

Volwassenen die al redelijk goed kunnen schaatsen kunnen hun techniek maar vooral ook hun conditie verbeteren bij een trainingsgroep. Wil je alleen aan je conditie werken dan is ook een lidmaatschap van de trainingsgroep de moeite waard.

Lid worden van de trainingsgroep kun je door je online aan te melden. Dit geldt zowel voor de volwassenen als voor jeugdigen. Wil je gewoon eens een avondje meetrainen om te kijken of het wat voor je is, kom dan op woensdagavond om 20.00 naar het gebouwtje van IJsclub Centrum. Bel of mail te voren even met een van de leden van het bestuur van de trainingscommissie (zie contactpagina)

Aanmelden hiervoor kan via de aanmeldpagina.

Specifieke informatie over alle trainingsactiviteiten staan op de detail pagina's:

Tijden, leeftijdscategorieen en kosten overzichten vindt u hier