Februari 2018

17 mrt 2018;
09:30AM - 10:30AM
Laatste jeugd schaatsles

Wij zijn IJsclub Centrum Oostzaan. Bij ons kun je schaatsen leren, wedstrijdschaatsen, toerschaatsen. Verder gaan we in de zomer skeeleren en fietsen. We zijn een heel actieve ijsclub met een fraaie natuurijsbaan.

Het jaarlijkse uitje brengt ons dit jaar weer naar het Thialf stadion! Een gezellige rit met de bus en een mooie rit in het Thialf stadion. Jong en oud geniet van dit mooie stadion.Ons jongste lid glijdt voor het eerst het ijs op en kreeg de smaak goed te pakken. Hier waar de grote namen schitteren, glijden wij in het blauw als een treintje over het ijs!

Zaterdag 20 Januari Jl hebben diverse leden van de ijsclub zich weer bij laten scholen in het REANIMEREN met de AED .
In het ijsclub club gebouw is een AED (defibrillator) aanwezig en onze reanimatie techniek en bediening  van de AED is door de kaderintructrices van de lokale EHBO (Anneke en Lisa) geoefend en geperfectioneerd.
Na 3 uur zwoegen werden de deelnemers nog wat andere verband skills geshowd die van pas kunnen komen bij schaats en skeelertrauma's.
Kortom  we zijn klaar voor de winter en en zomer trainingen!!

We zijn aangemeld bij Sponsor Kliks! Doet u een aankoop via een van de aangesloten webwinkels dan krijgt de ijsclub een percentage van de aankoop.
Om de ijsclub te sponseren moet u de link in het rechter menu gebruiken!

Kleine greep uit de aangesloten websites: Cool Blue, Zalando, Wehkamp, AH, Intertoys en nog vele vele anderen.

Beste leden,

In vervolg op de nieuwe kleding, hebben we dit seizoen ook een nieuwe schaatssporttas laten ontwerpen.
Het is een zeer praktische tas met heel veel ruimte geworden van zware kwaliteit. Last van zware schouders is er niet meer met deze tas. Door middel van de wieltjes kun je hem namelijk als trolley achter je aan trekken.
De firma Ruig is tassensponsor voor de tas. Dankzij de sponsorbijdrage van Ruig en een deel sponsoring vanuit de ijsclub kunnen wij de tas flink onder de kostprijs aan onze leden aanbieden. De bijdrage die we voor de tas vragen is 50 euro.

Heb je interesse in een tas? Je kunt de tas ophalen en betalen bij onze penningmeester Margriet Kuijt. Je kunt Margriet Kuijt bereiken op 0624155700

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van IJsclub Centrum Oostzaan

Woensdag 3 januari naar het vernieuwde Thialf in Heerenveen!

Het is bijna kerstvakantie en het jaarlijkse uitje voor de schaats trainingsgroep staat voor de deur! Het belooft weer een gezellige en onvergetelijke dag te worden! Heb je zin om mee te gaan? Check dan je mail, want de uitnodiging is al verstuurd! (Aanmelden kan tot 24 december)

schaatsen1download

De herfst en de winter staat weer voor de deur! Het jeugdschaatsen gaat beginnen op 14 oktober 2017!
De kinderen en de trainers hebben er weer zin in! lijkt het je leuk om ook te leren schaatsen? Misschien kun je het al en heb je in om een proefles te nemen. Meld je aan via de site.
De jeugdlessen zijn op zaterdag ochtend van 9:30 tot 10:30 uur op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.