Geen evenementen

Wij zijn IJsclub Centrum Oostzaan. Bij ons kun je schaatsen leren, wedstrijdschaatsen, toerschaatsen. Verder gaan we in de zomer skeeleren en fietsen. We zijn een heel actieve ijsclub met een fraaie natuurijsbaan.

Helaas zal de skeelertocht van 25 juni,  in de enge wormer niet doorgaan. Er ligt grind op de weg. Hierdoor kan de veiligheid niet gewaarborgd worden.

Vanmiddag 1 maart 2018 gaat de ijsbaan gedeeltelijk open van 14:00 uur tot 17:00 uur

De buitenrand is nog afgesloten met lint maar het middenterrein kan gebruikt worden.
Vanmiddag wordt gekeken hoe het ijs zich houdt en dan wordt besloten of ook vanavond de ijsbaan open gaat.
Houdt onze site in de gaten voor het laatste nieuws.
Iedereen heel veel schaatsplezier.

Gezien de weersvoorspellingen voor de aankomende week... Ziet het er goed uit voor onze LANDIJSBAAN!

Houd de site goed in de gaten wanneer we eventueel opengaan en naar onze openingstijden!!

Het jaarlijkse uitje brengt ons dit jaar weer naar het Thialf stadion! Een gezellige rit met de bus en een mooie rit in het Thialf stadion. Jong en oud geniet van dit mooie stadion.Ons jongste lid glijdt voor het eerst het ijs op en kreeg de smaak goed te pakken. Hier waar de grote namen schitteren, glijden wij in het blauw als een treintje over het ijs!