22 sept 2018;
Vaardigheids speldag
29 sept 2018;
04:30PM -
laatste skeelerles, let op; geen ochtendles

Wij zijn IJsclub Centrum Oostzaan. Bij ons kun je schaatsen leren, wedstrijdschaatsen, toerschaatsen. Verder gaan we in de zomer skeeleren en fietsen. We zijn een heel actieve ijsclub met een fraaie natuurijsbaan.

Zaterdag weer een bijzondere skeelerochtend: de Time Trial!!

Traditioneel gezien, zijn jouw ouders, opa oma, broer of zus ook van harte welkom om mee te doen!
En zoals altijd mag dit op skeelers, lopend of een andere manier van voortbewegen, zonder motortje!!
Maar uiteraard wel met helm!

Het wordt zeker weer een prachtige dag!!
Dus doe nog een beetje olie op je lagers en dan ben je klaar voor weer een toptijd!!!

Helaas zal de skeelertocht van 25 juni,  in de enge wormer niet doorgaan. Er ligt grind op de weg. Hierdoor kan de veiligheid niet gewaarborgd worden.

Het jaarlijkse uitje brengt ons dit jaar weer naar het Thialf stadion! Een gezellige rit met de bus en een mooie rit in het Thialf stadion. Jong en oud geniet van dit mooie stadion.Ons jongste lid glijdt voor het eerst het ijs op en kreeg de smaak goed te pakken. Hier waar de grote namen schitteren, glijden wij in het blauw als een treintje over het ijs!

Zaterdag 20 Januari Jl hebben diverse leden van de ijsclub zich weer bij laten scholen in het REANIMEREN met de AED .
In het ijsclub club gebouw is een AED (defibrillator) aanwezig en onze reanimatie techniek en bediening  van de AED is door de kaderintructrices van de lokale EHBO (Anneke en Lisa) geoefend en geperfectioneerd.
Na 3 uur zwoegen werden de deelnemers nog wat andere verband skills geshowd die van pas kunnen komen bij schaats en skeelertrauma's.
Kortom  we zijn klaar voor de winter en en zomer trainingen!!

We zijn aangemeld bij Sponsor Kliks! Doet u een aankoop via een van de aangesloten webwinkels dan krijgt de ijsclub een percentage van de aankoop.
Om de ijsclub te sponseren moet u de link in het rechter menu gebruiken!

Kleine greep uit de aangesloten websites: Cool Blue, Zalando, Wehkamp, AH, Intertoys en nog vele vele anderen.